Bandić: Ne odustajem od novih cijena vrtića

Bandić: Ne odustajem od novih cijena vrtića

Foto: Boris Kovačev / Cropix

"NEĆU odustati ni za jotu", kazao je Milan Bandić na konferenciji za novinare na kojoj je govorio o svom prijedlogu novih cijena vrtića. Bandić kaže da stoji iza svog prijedloga zato jer je on krojen po mjeri socijalno najosjetljivijih, onih građana koji jedva spajaju kraj s krajem. "Ti ljudi su moja opsesija", kaže Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnikov predmet je u skupštini naišao na veliki otpor, ali to ga, reklo bi se, ne zabrinjava niti najmanje. "Mogu samo citirati svoju babu Katu, a ona je bila pametna žena: 'Sačuvaj me Bože naknadne pameti'. Moji bivši kolege u Skupštini kažu da sam ih ucijenio, da su morali glasati inače bi bili izbori. Pa nismo mi ovdje zbog fotelja i izbora, nego zbog građana", kaže Bandić.

"Nisam za prijevremene izbore. Ali ako Skupština želi rušiti princip socijalne pravednosti, ako me na to prisile onda će se izbori morati održati", kaže Bandić koji tvrdi kako nema više namjeru uvoditi nikakve dodatne promjene. "Sve kaj sam imal sam rekel", citirao je Bandić Vladimira Bakarića, za kojeg je istaknuo da nije popustio ni dok su ga mučili.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara