Čačić: Siguran sam da Sanader laže, meni su prijetili metkom u čelo

Čačić: Siguran sam da Sanader laže, meni su prijetili metkom u čelo
RADIMIR ČAČIĆ tvrdi kako, iz vlastitog iskustva zna, da prijetnje Dragutinu Lesaru nisu izmišljene, već da su istinite, a da premijer Sanader “laže na kvadrat”. Još čudnije je to, smatra Čačić, da su u određenom trenutku trojica više ili manje uglednih političara naglo povukli potpise sa zahtjeva za formiranje istražnog povjerenstva."Zbog prijetnji ili novca?", pita se Čačić.

”Dva bivša predsjednika stranaka i bivši ministar naglo povlače potpise na jednoj apsolutno civilizacijski standardnoj temi?! Možda su to učinili zbog straha, ucjene, novca ili ne znam čega. Ali njihov potez je u svakom slučaju, najblaže rečeno, neprimjeren. Takvo ponašanje definitivno potvrđuje riječi kolege Lesara. Očito je da se neke ljude i neke stranke može kupiti ili lomiti, a neke se ne može.” - komentirao je Čačić u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Čačić tvrdi kako je i njemu prijetio jedan od trenutno najviših HDZ-ovaca, te da o tome postoje dokumenti koji se nalaze u arhivima Vlade, Sabora i Vrhovnog suda.

“Bilo bi dobro da premijer Sanader pogleda tko su mu visoki dužnosnici i što su sve radili i rade.” - kazao je Čačić, dodajući kako su mu poslali agenta SIS-a, koji se legitimirao, te koji mu je rekao kako će dobiti metak u čelo ne prestane li s politikom koju vodi.

“To je kontinuitet HDZ-ova ponašanja i nezaobilazni dio njihove prljave politike.” - zaključio je Čačić, te je dodao kako je istraživanje imovine Miomira Žužula manje zanimljivo nego ono premijera Sanadera, te da je upravo zbog premijera pružen tako snažan otpor u formiranju istražnog povjerenstva.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara