Dečko nestale Martine Horvat: Volim je, nisam je ubio i čekam da se vrati kući

Dečko nestale Martine Horvat: Volim je, nisam je ubio i čekam da se vrati kući

Tekst: I.Kri.
Foto: Damir Glibušić (Cropix), Facebook

DEČKO nestale PR agentice Martine Horvat, 39-godišnji Saša Leskovčanin, danas je izašao iz Psihijatrijske bolnice Vrapče te tvrdi kako nije ubio svoju djevojku.

"Nisam, nisam, sto puta nisam! Volim je i čekam da mi se vrati, gdje god bila. Danima su me u policiji uvjeravali da sam ubojica, a onda sam im rekao da ću sebe ubiti. Tek tada su odustali i smjestili me na Psihijatriju", kazao je nakon odlaska iz bolnice Leskovčanin, piše Jutarnji list. Dodaje da sada cijela Hrvatska misli kako je ubojica, a tvrdi da čak niti u ratu nije nikoga ubio.

Misteriozno nestali tepih je zec uništio zubima

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leskovčanin je nakon izlaska iz Psihijatrijske bolnice Vrapče otišao na Lanište gdje su, prije njezina nestanka, živjeli Martina i on. Tamo su ga dočekali Martinin brat Boris, bivša supruga i prijatelji. Leskovčanin tvrdi da mu ruka nije zamotana u zavoj zbog samoozljeđivanja u policiji, nego se nekoliko dana ranije opekao na ispušnu cijev.

Posljednjih dana se u medijima nagađalo gdje je nestao tepih iz njihova stana u Laništu, a pojavila se i teorija da je Saša u njega zamotao ubijenu djevojku. "To je čupavi bijelo-crni tepih dimenzija metar puta dva. U njega se ne može zamotati čovjek, ma kako sitan bio. Naš zec ga je uništio zubima, a i fotelja je bila u rasulu, pa sam ih te subote kad je Martina nestala iznio u prizemlje zgrade", spremno odgovara Saša te dodaje da je netko odnio i tepih i fotelju.

Javio se muškarcu iz Novog Sada

Objasnio je i da se, noć prije nego što je njegova djevojka nestala, javio na Martinin telefon muškarcu koji mu je rekao da je iz Novog Sada. "Kasnije sam pitao Martinu tko je to, a ona je rekla da joj je to stari prijatelj. Često je lagala. Sada tek čujem da je u veljači bila u Rotterdamu, u Francuskoj, Srbiji. Spominje se i Švicarska, a meni je rekla da ide mami u Vukovar", kazao je Leskovčanin te dodao da su mu lagale i njezine prijateljice, kao i brat Boris Horvat. Saša tvrdi da sada kreće u potragu za Martinom te da je za te potrebe angažirao i svoje prijatelje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara