Dužnović nakon ubojstva policajca ušetao u stan i ženi za čašu vode ponudio 200 kuna

Dužnović nakon ubojstva policajca ušetao u stan i ženi za čašu vode ponudio 200 kuna

HLADNOKRVNI ubojica policajca iz Sesveta Ivana Grbavca, nakon ubojstva u banci ušetao je u obližnju zgradu gdje mu je žena otvorila vrata i "ugostila" ga u svome stanu, potpuno nesvjesna tko sjedi u njezinoj kuhinji.

"Čulo se zvono na ulazu, a kada sam otvorila vrata ugledala sam neznanca. Bez riječi je prošao kraj mene i sjeo u kuhinju", rekla je Štefanija Novaković Arnautović te dodala kako je došao do kuhinje i zatražio čašu vode, piše Novi list. Tvrdi kako u njezinom stanu nije imao nikakvo oružje te ga je opisala kao mirnog mladića s velikom putnom torbom.

> Ranjeni policajac i dalje kritično nakon operacije koja je trajala devet sati

> Ekskluzivni video: Četiri policajca ranjena, jedan ubijen prilikom pljačke banke u Sesvetama

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pretpostavljam da mi je iz zahvalnosti što sam mu pomogla ponudio 200 kuna, ali odbila sam te novce. Što će mi pare za čašu vode", rekla je Štefanija koja je napomenula i kako su u tim trenucima u stanu bili njezin zet i dvoje unuka koji ubojicu nisu vidjeli. Zet je ubojicu Kazimira Dužinovića zamalo izbjegao, jer je iz sobe izašao u trenutku kada je ubojica već napuštao stan gospođe koja mu je za trenutak pružila "sigurno utočište".

Očevici pričaju razne priče o događajima koji su se toga "crnog utorka" odvijali u centru Sesveta i tijekom potjere za opasnim ubojicom policajca. "U jednom trenutku iza zgrade je dotrčao muškarac naoružan automatom i s velikom putnom torbom u ruci", rekao je jedan od očevidaca koji dodaje kako je samo nekoliko trenutaka kasnije taj muškarac izašao u pratnji specijalaca. Prijatelj "iz kvarta" opisao je ubojicu kao mirnog mladića za kojeg je mislio da je nešto naučio u zatvoru.

I.Kri.
Foto: Siniša Sunara/Cropix

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara