Godinu dana predavala matematiku s lažnom diplomom: Žao mi je, bila sam bez prihoda

Godinu dana predavala matematiku s lažnom diplomom: Žao mi je, bila sam bez prihoda

Foto: Arhiva

PROTIV 28-godišnje studentice koja je cijelu školsku godinu u osnovnoj školi na Pagu predavala matematiku s krivotvorenom diplomom koju je isprintala na svom računalu, PU zadarska je podnijela kaznenu prijavu.

Strah od besparice

"Zaposlila sam se na početku prošle školske godine i svaki dan dolazila na posao u strahu da će me razotkriti. Ne toliko zbog kaznene odgovornosti, koliko zbog toga da ne ostanem bez prihoda", izjavila je za Novi list nastavnica bez diplome.

Medije je zamolila da joj zaštite identitet, tvrdi da je sve učinila iz očaja i bezizlazne situacije, a sada, kaže, samo želi obitelj poštedjeti od neugodnosti.

Dvogodišnje dijete i suprugova plaća od samo 3 tisuće kuna

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nastavnica s Paga ima dvogodišnje dijete, navodi da njen suprug radi za plaću od samo tri tisuće kuna i da jednostavno nisu imali dovoljno novca za osnovne životne potrebe.

Iako joj je do diplome na fakultetu u Rijeci preostalo dvadesetak ispita, njeni kolege u paškoj osnovnoj školi posvjedočili su da je bila radišna i da nije imala nikakvih poteškoća u radu s učenicima, prenosi Novi list.

Kazneno je prijavljena zbog krivotvorenja isprava i ovjeravanja neistinitog sadržaja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara