Hebrang ponudio ostavku Sanaderu

Hebrang ponudio ostavku Sanaderu
PREMIJER Ivo Sanader se u petak poslijepodne sastao s potpredsjednikom Vlade i ministrom zdravstva Andrijom Hebrangom, potvrđeno je iz Banskih dvora

Vladin glasnogovornik Ratko Maček izvijestio je da je ministar Hebrang upoznao premijera sa svojim zdravstvenim stanjem, te da mu je premijer zaželio brzo ozdravljenje.

"Premijer i potpredsjednik Vlade ponovno će se naći idući tjedan, kad će održati završne razgovore." - rekao je Maček.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno operirani potpredsjednik Vlade i ministar zdravstva Andrija Hebrang u svom je jučerašnjem priopćenju izvijestio javnost da je poslijeoperativna analiza potvrdila dijagnozu adenokarcinoma prostate zbog čijeg daljnjeg liječenja sljedećih nekoliko mjeseci ne bi mogao punim intenzitetom raditi svoj posao u Vladi koji zahtjeva 12-satno radno vrijeme. U pismu je najavio da će o svom daljnjem statusu ovih dana razgovarati s permijerom Sanaderom.

"Moj je čvrsti stav da ne mogu obavljati ni funkciju potpredsjednika Vlade ni funkciju ministra", potvrdio je Hebrang i u razgovoru koji objavljuje sutrašnji broj Večernjeg lista.

"Moja je osobna odluka da premijeru ponudim ostavku iz zdravstvenih razloga." - izjavio je ministar zdravstva i potpredsjednik Vlade Andrija Hebrang, te ocijenio da premijeru Sanaderu ne preostaje drugo nego da je prihvati.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara