Premijer Sanader na studijskim danima Europske pučke stranke u Beču

HRVATSKI premijer i predsjednik HDZ-a Ivo Sanader boravit će s izaslanstvom 23. i 24. ožujka u Beču na Studijskim danima Europske pučke stranke (EPP), priopćeno je u ponedjeljak iz Ureda Vlade za odnose s javnošću.

Na Studijskim danima raspravljat će se o četiri glavne teme: obnova europskog gospodarstva, trenutačno stanje u postizanju dogovora oko europskog ustava, borba protiv terorizma i ilegalne imigracije s ciljem unaprjeđenja europske unutarnje sigurnosti te novi susjedi Europske unije.

U srijedu, 24. ožujka, premijer Sanader održat će govor u sklopu četvrtog panela na temu "Unija i njezini novi susjedi: Novi projekt za Europu?". Na tom će panelu govor održati i povjerenik Europske komisije Chris Patten.

Tijekom boravka na Studijskim danima EPP-a premijer Sanader održat će niz bilateralnih susreta te nazočiti večeri koju priređuje austrijski kancelar Wolfgang Sch?ssel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U izaslanstvu Vlade bit će ministar kulture Božo Biškupić, državna tajnica Bianca Matković, predstojnica Ureda predsjednika Vlade, državni tajnik Miroslav Kovačić, predstojnik Središnjeg državnog ureda za e- Hrvatsku i savjetnik predsjednika Vlade za vanjsku politiku, dr. Branko Baričević, pomoćnik ministra vanjskih poslova, i Ratko Maček, predstojnik Ureda za odnose s javnošću i glasnogovornik Vlade.(Hina) xpp ysdZnate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara