Sanader postao član Uprave zaklade koja okuplja državnike, nobelovce i diplomate

Sanader postao član Uprave zaklade koja okuplja državnike, nobelovce i diplomate

Tekst: I.M.
Foto: Arhiva

BIVŠI premijer Ivo Sanader definitivno nije rekao svoje zbogom politici - postao je član Uprave Zaklade Louise T. Blouin, koja okuplja vodeće svjetske državnike, diplomate, stručnjake, nobelovce i biznismene, a na čijem je čelu 51-godišnja francusko-kanadska bogatašica, izdavačica i humanitarka Louise Therese Blouin. Zaklada od 2006. godine organizira Globalni summit kreativnog vodstva u New Yorku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina je da sam prihvatio ponudu. Održao sam u New Yorku nekoliko kvalitetnih sastanaka s gospođom Blouin i čast mi je da ću promicati rad njezine Zaklade u Europi. Jasno je da takvom aktivnošću pomažem i Hrvatskoj", rekao je Sanader u razgovoru za Večernji list nakon svog povratka iz SAD-a u Zagreb.

"Zahvalni smo gospodinu Sanaderu što je prihvatio naš poziv da postane članom obitelji naše Zaklade koja okuplja brojne državnike, diplomate, poslovne ljude, znanstvenike i priznate javne osobe. Dogovorili smo se da s europskim državnicima i drugim liderima Sanader pomaže u promicanju Zaklade jer je on poznato ime s brojnim prijateljima i poznanstvima na međunarodnoj političkoj sceni. Naša je želja dijalogom na visokoj razini ukazivati na brojne probleme, ali i prednosti globalizacije, pitanja sigurnosti i drugih opasnosti koje prijete u svijetu", navode u zakladi Louise Blouin.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara