Svjedok iz Zagrebparkinga: Taksist je prvi udario Bišćana

Svjedok iz Zagrebparkinga: Taksist je prvi udario Bišćana

Tekst: I.Kri.
Foto: Goran Mehkek (Cropix)

JUČER su na Prekršajnom sudu u Zagrebu o tučnjavi Dinamova nogometaša Igora Bišćana i taksista Dragutina Zrna u Martićevoj ulici svjedočio djelatnici Zagrebparkinga Bruno V. i Krešimir Š.

Bruno V. je ispričao da je Bišćan prišao svom automobilu te ga je otključao, a tada je iz svog automobila izašao taksist. "Počeli su se svađati, a čuo sam da mu je taksist rekao 'da će mu izvaditi džigericu'", kazao je Bruno te dodao da je taksist puno gestikulirao i mahao rukama te je nogometaša prvi udario po licu.

Bišćan žešće opsovao radnike iz Zagrebparkinga

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon toga je nogometaš spustio vrećicu koju je držao u rukama i udario taksista glavom u glavu", zaključio je Bruno. Do sukoba je 30. siječnja došlo zato što je Bišćan svoj Mini Cooper parkirao na prvom taksi stajalištu u Martićevoj. Radnike Zagrebparkinga su pozvali taksisti iziritirani zbog mjesta na kojem je nogometaš parkirao automobil.

Kada je Bišćan vidio Brunu i njegovog kolegu, koji su već bili fotografirali Mini Cooper na mjestu na kojem nije smio biti parkiran, počeo je sa psovkama. "Bišćan nam je rekao 'jebem vam mater, jebo vas onaj koji vas je poslao'", ispričao je Bruno te dodao kako su takve psovke njegova svakodnevica i da se na njih ne obazire.

Ne zna se je li taksist namjerno udario Bišćana

Njegov kolega Krešimir Š. je potvrdio kako ih je Bišćan dobro ispsovao, ali i da na takve stvari ne reagiraju. "Moj dojam je da je taksist isprovocirao sukob. Bio je bahat i udario je Bišćana u bradu", kazao je Krešimir. Djelatnici Zagrebparkinga nisu mogli sigurno reći je li taksist namjerno udario Bišćana ili se to dogodilo zbog njegova mahanja rukama. Bišćan im se zbog uvreda ispričao dva puta. Prvi puta službeno u sudnici, a drugi put nakon suđenja u hodniku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara