Tomac će voditi zagrebački SDP dok se Bandić ne oporavi

ZAGREBAČKI SDP-ovci danas su opovrgnuli medijska nagađanja da je u Gradskoj organizaciji SDP-a počela borba za vlast i da je zavladala neorganiziranost otkako je predsjednik zagrebačkoga SDP-a Milan Bandić u bolnici.

Zagrebački SDP vodit će do povratka Milana Bandića potpredsjednik Zdravko Tomac, izvijestio je potpredsjednik Gradskog odbora SDP-a Ivo Jelušić na konferenciji za novinare nakon sjednice Gradske skupštine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ustvrdio je kako je zagrebački SDP danas tijekom prihvaćanja generalnih urbanističkih planova Zagreba i Sesveta pokazao da u stranci nema razilaženja o bitnim pitanjima. "Ako ima razilaženja oko marginalnih tema, to je sastavni dio demokracije", dodao je.

Potpredsjednik zagrebačkoga SDP-a Zdravko Tomac je podsjetio da su SDP-ovci jednoglasnim prihvaćanjem amandmana na GUP Zagreba o sanaciji socijalne nepravne gradnje pokazali da su istinska socijalna demokratska stranka. Spriječili smo i da se sjeverni dio grada pretvori u tajkunsku gradnju novih bogataša, a u tome nas je podržao i SDP na državnoj razini, rekao je Zdravko Tomac. Poželio je Milanu Bandiću brz oporavak, te dodao da će učiniti sve kako bi ga dočekala "dobra situacija u stranci".

Zdravko Tomac je istaknuo da će se zauzimati za disciplinu u stranci, te dodao kako neće biti stege ondje gdje nije potrebna.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara