Varaždinski policajci dobili dojavu o pljački, jurili na intervenciju i završili autom u rijeci

Tekst: I.M.
Foto: Arhiva

JUČER je oko 20.20 sati varaždinskoj policiji stigla dojava da je u Konzumu u mjestu Jalžabet u tijeku razbojništvo. Prilikom jurnjave na mjesto događaja, u prometnoj su nesreći ozlijeđena trojica policajaca.

Kako je izvijestila PU varaždinska, nepoznati je razbojnik sinoć dvjema zaposlenicama trgovine, 26-godišnjakinji i 47-godišnjakinji, zaprijetio nožem. Bio je maskiran kapom s prorezima za oči. Od prodavačica je zatražio novac, a kako su mu ga odbile dati - dao se u bijeg.

Dok su jurili prema trgovini, policijski službenici Interventne jedinice policije Policijske uprave varaždinske su oko 20.45 sati službenim vozilom sletjeli su sa ceste. Automobilom je, uz upaljene zvučne i svjetlosne signale, iz smjera Šemovca u smjeru Jalžabeta, upravljao 27-godišnji policajac.

U neposrednoj blizini mosta na rijeci Plitvici, prilikom izlaska iz lijevog zavoja, došlo je do zanošenja automobila. Udario je u betonski rubnik mosta, a nakon toga sletio u Plitvicu. Vozač i dvojica njegovih kolega, 33-godišnji i 39-godišnji policajac pritom su ozlijeđeni te im je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Službeno vozilo je vučnom službom HAK-a prevezeno na parkiralište PU varaždinske.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara