Varaždinski policajci dobili dojavu o pljački, jurili na intervenciju i završili autom u rijeci

Varaždinski policajci dobili dojavu o pljački, jurili na intervenciju i završili autom u rijeci

Tekst: I.M.
Foto: Arhiva

JUČER je oko 20.20 sati varaždinskoj policiji stigla dojava da je u Konzumu u mjestu Jalžabet u tijeku razbojništvo. Prilikom jurnjave na mjesto događaja, u prometnoj su nesreći ozlijeđena trojica policajaca.

Kako je izvijestila PU varaždinska, nepoznati je razbojnik sinoć dvjema zaposlenicama trgovine, 26-godišnjakinji i 47-godišnjakinji, zaprijetio nožem. Bio je maskiran kapom s prorezima za oči. Od prodavačica je zatražio novac, a kako su mu ga odbile dati - dao se u bijeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok su jurili prema trgovini, policijski službenici Interventne jedinice policije Policijske uprave varaždinske su oko 20.45 sati službenim vozilom sletjeli su sa ceste. Automobilom je, uz upaljene zvučne i svjetlosne signale, iz smjera Šemovca u smjeru Jalžabeta, upravljao 27-godišnji policajac.

U neposrednoj blizini mosta na rijeci Plitvici, prilikom izlaska iz lijevog zavoja, došlo je do zanošenja automobila. Udario je u betonski rubnik mosta, a nakon toga sletio u Plitvicu. Vozač i dvojica njegovih kolega, 33-godišnji i 39-godišnji policajac pritom su ozlijeđeni te im je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Službeno vozilo je vučnom službom HAK-a prevezeno na parkiralište PU varaždinske.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara