Vlatka Pokos: Vrlo sam maštovita kad je seks u pitanju

Vlatka Pokos: Vrlo sam maštovita kad je seks u pitanju

Tekst: I.M.L.
Foto: Black Rock

MNOGI kažu da ljubav prolazi kroz želudac, a s time se djelomično slaže i poznata voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos koja je vodila svečano otvorenje novog, inovativnog zagrebačkog restorana Black Rock. Gastronomska ponuda glavnoga grada postala je bogatija za restoran u kojemu posjetitelji sami, po svojem ukusu, imaju priliku pripremati svježe namirnice, i to na crnom vulkanskom kamenu zagrijanom na 400 Celzijevih stupnjeva.

"Dobro kuham. Ne spremam sarmu i slična komplicirana jela, ali s tjesteninom, povrćem i jednostavnim jelima od mesa nemam nikakvih problema", kaže Vlatka kojoj kuharsku strast ubija činjenica da trenutno živi sama. "Uvijek je ljepše kuhati za nekoga. Kada sam sama, to nije toliki gušt", dodaje.

Vlatka je mamila poglede duboko dekoltiranom, crnom haljinom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikada joj se nije dogodilo da joj jako važna večera nije uspjela ili da je u zadnji trenutak pozvala dostavu da spasi stvari. Preferira mediteransku kuhinju, a domaća joj je uvijek draža od restoranske, iako i njih često posjećuje.

Na otvaranju Black Rocka Vlatka je zablistala u uskoj, duboko dekoltiranoj, crnoj haljini i privlačila poglede okupljenih među kojima je bilo dosta poznatih lica. Zoran Mamić, Zlatan Zuhrić Zuhra, Sarah Čosić, Maja Cvjetković, Goran Grgić i Jelena Orešković tek su neki od njih.

Mnogi bi muškarci, koji već nisu, voljeli svoju dragu vidjeti u kuhinji potpuno golu kako priprema njihovo omiljeno jelo. "Sve što se odvija unutar nečija četiri zida i u čemu ljudi uživaju apsolutno podržavam. Ja mislim da je više seksi kada je žena pokrivena čipkastim negližeom, ali ništa nije isključeno", zagonetno se nasmijala Vlatka, ali nije htjela otkriti je li ona svojem dragom priuštila slično iskustvo. Samo je kratko dodala: "Veoma sam maštovita kada je seks u pitanju".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara