Dan otvorenih vrata na Mičevcu!

Foto: PR foto

NEMAŠ plan za nedjeljno druženje? Dođi 1.6.2014. od 10.00 do 16.00 i zabavi se kao nikada do sad!
ORYX Centar za sigurnu vožnju i ORYX Autoškola osigurava ti nezaboravan provod na kojem možeš osvojiti i vrijedne nagrade!


Posjetitelji mogu osvojiti vrijedne nagrade kao što je cjelodnevni i poludnevni trening sigurne vožnje,  voucher za proslavu dječjeg rođendana, booster dječje sjedalice, majice, kape i japanke!
 
Pomno odabrane radionice osiguravaju provod za roditelje, srednjoškolce i one najmanje.

Za one starije biti će omogućeno testiranje vozila uz simulaciju raznih nepredvidivih i ekstremnih uvjeta, u potpuno sigurnom okruženju.

One najmanje ćemo upoznati s opasnostima u prometu na biciklističkom parku, a druženje će biti zabavno jer će svi moći okušati svoju spretnost na posebno osmišljenoj pisti za autiće na daljinsko upravljanje. Svoju kreativnost će svi moći pokazati kroz slaganje lego kockica, a najkreativniji će dobiti vrijednu nagradu.

Želite li čuti kako dječji zbor Arija zvuči uživo, onda je nedjelja na ORYX Centru za sigurnu vožnju idealno mjesto za vaš dolazak.

Kako doći do ORYX Centra za sigurnu vožnju?

1. Vozite po Radničkoj cesti do Domovinskog mosta, prijeđete preko njega i na semaforu idete desno. Vozite do kraja ceste na T-raskrižje gdje skrećete desno. Vozite cestom 2 – 3 km i s vaše lijeve strane je ORYX Centar.
 
2. Istočna strana Bundeka – Vozite od početka Sajmišne ceste do kraja Sajmišne ceste, oko 5 – 6 km do naselja Mičevec. Na rotoru – treći izlaz – smjer Velika Kosnica, Savska cesta. Vozite cestom 1,5 km i s vaše desne strane je ORYX Centar.
 
3. Vozite po zagrebačkoj obilaznici do izlaza Kosnica/Radnička cesta/Industrijska zona. Na semaforu prije Domovinskog mosta skrećete lijevo. Vozite do kraja ceste na T-raskrižje gdje skrećete desno. Vozite cestom 2 – 3 km i s vaše lijeve strane je ORYX Centar.

Pročitajte više