AutoZubak – predstavljena nova korporacija

NA SVEČANOJ konferenciji za novinare u četvrtak 3. srpnja u Sesvetama je predstavljena nova korporacija AutoZubak, njezin brand i poslovna strategija u budućnosti.

Korporacija je nastala pripajanjem pet tvrtki specijaliziranih za prodaju i održavanje vodećih marki automobila – Volkswagen, Audi, Seat i Škoda u vlasništvu g. Pave Zubaka. Time je ovaj holding prerastao u vodeću, ne samo hrvatsku već najveću korporaciju za prodaju i održavanje automobila u ovom dijelu Europe.

O proteklih dvadeset pet godina poslovanja na hrvatskom tržištu govorio je utemeljitelj i predsjednik Uprave korporacije AutoZubak, gospodin Pavo Zubak. On je podsjetio na rast korporacije od malog obiteljskog autoservisa u Sesvetama, preko zastupstva sarajevske tvornice automobila - TAS za Hrvatsku, potom dobivanja generalnog zastupstva za uvoz vozila VW grupacije do osnutka joint venture kompanije PZ Auto s austrijskom korporacijom Porsche.

Također, tom prilikom Zubak je najavio novosti u daljnjem usavršavanju kvalitete usluga te ujedno predstavio nagradnu igru "Kritiziraj_profitiraj" čija je namjera čuti razmišljanja i primjedbe kupaca, klijenata i posjetitelja o uslugama korporacije te ih pritom bogato nagraditi.

Uz širenje maloprodajne mreže u Hrvatskoj te izvan hrvatskih granica, najzanimljivija je novost skoro otvaranje Financijskog centra, zajedničkog projekta AutoZubak-a i četiri vodeće hrvatske banke.

Pročitajte više