FOTO Najskuplji i najbrži auti svijeta stigli na stazu, Mate Rimac objavio molbu

Foto: Index.hr, Pixsell

VELIKO mnoštvo okupilo se uz stazu kako bi svjedočilo spektakularnim utrkama. 

Nakon predstavljanja ispred HNK najskuplja karavana automobila prodefilirala je gradom i uputila se prema stazi ZTC-a u Velikoj Gorici. Tamo još uvijek odabrani automobili odmjeravaju snage uz nevjerojatan interes javnosti. Očito je i sam organizator iznenađen posjetom, pa su stoga bili veliki problemi u sigurnosnom smislu, sve kako bi se osiguralo koliko-toliko sigurno utrkivanje ovih bolida. Apel je objavio čak i Mate Rimac osobno, koji je putem društvenih kanala molio da se publika makne sa staze. 

 

Mate Rimac je jedan do zaslužnih za ovaj pomalo neočekivani posjet Zagrebu i Hrvatskoj. Podsjetimo, Supercar Owner Circle kao najekskluzivnija organizacija kolekcionara automobila okuplja 150 članova, a svi oni raspolažu najegzotičnijim automobilima današnjice. 

I svi su stigli u Zagreb, od Lamborghinija Aventadora SVJ, preko Bugattijevih Veyrona, Chirona, pa i gotovo unikatnog Diva te sve do Koenigsegga, McLarena i dakako Rimčeve Nevere. Prilika je to koja se ne propušta jer pitanje je kada ćemo i hoćemo li uopće imati ovakvo društvo na hrvatskim cestama. 

Ako ste propustili karavanu, znajte da će večeras stići u Opatiju, a konačna destinacija je Mali Lošinj.

 

 

Pročitajte više