FOTO Nova Mokka je stigla u Hrvatsku, start malo ispod 135.000 kn

Foto: Opel

JOŠ od prošle jeseni iščekujemo dolazak najatraktivnijeg Opela i jednog od najzanimljivijih kompaktnih crossovera na tržištu.

Model je upravo predstavljen medijima  u Istri, a sada je vrijeme da krene u osvajanje tržišta. Paralelno je lansiran i električni model, ali i novo Vizor lice s redizajniranim Opelovim logom koje će ubuduće krasiti i ostale modele u gami.  

Pomalo zbunjujuće, Opel u istom segmentu nudi dva modela, Crossland i Mokku. Praksa je to koju često ne viđamo, a u slučaju Opela odlično funkcionira. Nema preklapanja u ponudi, pa tako odmjereniji Crossland ostaje prvi izbor zrelijih kupaca, dok je Mokka pravi šminker i samim time podložniji svima koji traže više stila i personalizacije. 

Mokka je izgubila X u imenu, ali i pogon na sve kotače. Sada je to pravi urbani crossover, s potpunom ponudom i tipično njemačkim uređenjem interijera. Digitalni kokpit je jednostavan i pregledan, a povišen položaj za upravljačem jedan od aduta i razloga tolike popularnosti ovog tipa automobila. 

Dinamičan izgled potporu ima i u voznim osobinama, a kupci uz poznati elektro pogona PSA koncerna sa 136 KS i 50 kWh baterijom (doseg 324 km) mogu birati između benzinaca snage 100 i 130 KS, ali i 1.5 dizelaša sa 110 KS. 

>> FOTO , VIDEO Predstavljen najatraktivniji Opel vrlo konkurentne cijene

Start je na točno 134.881 kn za slabiji benzinac i baznu razinu opreme. Usporedite li iduću Edition razinu opreme, benzinac od 100 KS je 137.781 kn, snažnija opcija 146.381 kn, a dizelaš 155.773 kn. Električna Mokka se nudi u četiri razine opreme, a start je na 246.478 kn.

Pročitajte više