FOTO, VIDEO Porsche je proslavio veliki jubilej snimkama iz Hrvatske

Foto: Porsche

LIJEPO je vidjeti da autoproizvođači za svoje ljepotane u potrazi za najljepšom kulisom gotovo redovito biraju Hrvatsku. 

A tu su se kao najpopularnije lokacije izdvojile ceste na otoku Pagu te Jadranska magistrala. Građena je polovicom prošlog stoljeća, a u gotovo cijeloj svojoj duljini od 650 km nudi predivan pogled na hrvatsku prirodu. 

Kad su pak u pitanju snimanja za autoindustriju, posebno se izdvaja magistrala blizu Karlobaga gdje vezani zavoji predstavljaju gušt za vožnju, ali i za sve one koji vole uhvatiti fantastične kadrove. Porsche je tu lokaciju izabrao i za svoju specijalnu izvedbu Boxstera koji slavi 25. rođendan.

>> Možete li vjerovati da ovaj Porscheov model slavi 25. rođendan?

Pritom su Porscheovi fotografi krenuli put brda prema Gospiću, a na usponu su uspjeli uhvatiti nekoliko prelijepih kadrova s pogledom na Jadran. Konačno, tu je Kubus na samom vrhu gdje se nalazi Spomenik gradnji ceste Karlobag – Gospić preko Velebita.

U nastavku donosimo nekoliko fotografija i toplo savjetujemo da posjetite Karlobag. Put do tamo je doživljaj, čak i kad ne vozite Porsche.

Pročitajte više