Lynk & Co unosi revoluciju u korištenje automobila, evo i zašto

Foto: Lynk & Co

OSIM klasičnog vlasništva, nudi se cijeli niz usluga koje se prilagođuju vašim potrebama za prijevozom. 

Dakle, nudi se sve, od kupovine automobile, preko članstva u klubu i mjesečnog najma, pa sve do korištenja automobila po potrebi u okviru tzv. car sharing programa. Najpopularnija usluga je najam od 500 eura mjesečno za koji dobivate atraktivni crossover s hibridnim ili plug-in hibridnim pogonom. Poželite li dijeliti auto s drugim korisnicima, cijena će proporcionalno pasti. 

>> Visoka kineska moda u centru Europe: Lynk & Co predstavlja "smartphone na kotačima"

Ovim se može optimalno koristiti automobil, i to po vrlo poštenoj ponudi. Tako Lynk & Co naglašava kako vlasnici automobila u prosjeku tek 4 posto vremena koriste vozilo. Dijeljenjem vrijeme korištenja raste, a cijena najma pada. 

Fer je reći kako u prvotnih 500 eura ulazi 1250 km mjesečno, a svaki dodatni kilometar plaćate 0.15 eura. Troškovi osiguranja, servisa i dodatna izdvajanja poput onih za gume idu na teret najmodavca. 

I pritom znajte da ovo nije bilo kakav automobil. Lynk & Co je marka iza koje stoji kineski Geely, inače vlasnik Volva, a ovaj model nastao je na osnovi Volva V40. Nudi se po cijeni od 35.000 eura, a u ponudi su crna i plava boja. 

Loša je vijest da poslovnica nema puno. Lynk & Co je trenutno aktivan u desetak europskih gradova, od Göteborga i Stockholma na sjeveru preko Amsterdama, Hamburga i Berlina, pa sve do Munchena na jugu Njemačke. 

>> Više informacija o dostupnim uslugama možete naći ovdje.

Pročitajte više