Motociklist neoprezno pretjecao pa mu u susret doletio auto, evo što je ostalo

Screenshot: YouTube

MOTOCIKLISTI u prometnim nesrećama najčešće izvuku deblji kraj s po život opasnim ozljedama, ali ponekad se ipak provuku uz tek poneku ogrebotinu. Ovo je takav slučaj.

Snimka s Krima prikazuje neopreznog motociklista koji je odlučio pretjecati preko pune linije. Da stvar bude gora, u pitanju je bio auto s kamp-prikolicom, a manevar se odigrao pred desnim zavojem. Prevedeno, situacija ne može biti nepreglednija i opasnija.

Nekoliko trenutaka kasnije i motociklist je to iskusio na svojoj koži. Iz suprotnog smjera je stigao Suzukijev SUV i frontalno udario motocikl, koji se nije uspio provući. Sreća u nesreći je da udarac nije bio direktan, nego se vozač Suzukija u nastojanju da izbjegne sudar pokušao pomaknuti u stranu. Umalo je i uspio.  

 

Iako je evidentno na čiji račun ide sva krivnja, ovo je još jedna poruka svim sudionicima u prometu da paze i poštuju prometna pravila. Onima u automobilima da paze na slabije zaštićene motocikliste, a motociklistima da imaju na umu kako nisu sami na cesti.

Pročitajte više