Nije žvaka za seljaka: Kupili Ferrarije i skršili ih u rekordnom roku

 Foto: South York Police/Twitter, CarNewsChina

NA Otoku je izgorio Ferrari samo sat vremena nakon što ga je vlasnik preuzeo, dok je u Kini stradao potpuno novi 488.
 
Prelijepi crni Ferrari 430 Scuderia izgorio je do neprepoznatljivosti nakon što je njime novopečeni vlasnik sletio s ceste.
 
Nezgoda se dogodila potkraj prošlog tjedna na autocesti M1 nedaleko Sheffielda u Velikoj Britaniji, kad je, uslijed mokrog kolnika, vozač Ferrarija izgubio kontrolu nad vozilom i udario u zaštitnu ogradu. Automobil je u potpunosti izgorio, a vlasnik je, srećom, prošao bez težih ozljeda. Vjerovali ili ne, u izvješću stoji kako nesreći nije kumovala brzina, a radi se o novopečenom vlasniku bolida koji je auto preuzeo samo sat vremena prije no što ga je uništio. 
 
 
Nekoliko dana kasnije dogodila se prometna nezgoda na drugom kraju svijeta u kojem je sudjelovao još skuplji primjerak egzotične ergele. U kineskom Yiwu, vozač bijelog Ferrari 488 Spider izgubio je kontrolu nad automobilom, zabio se u zid od betonskih blokova, a potom ga je s boka udario autobus.
 
 
Vlasnik je automobil netom preuzeo, a da stvar bude gora, Ferrari je stradao i prije no što je dobio registarske pločice, pišu pojedini kineski mediji. Ovakav bolid u Kini stoji oko pola milijuna dolara. 
 

Pročitajte više