Novi popusti u Citroenovoj ponudi

CITROEN Hrvatska nastavlja s iznenađenjima. Nakon popusta za modele C3 i Xsaru na red su došla još dva zanimljiva modela. Riječ je o Berlingu, koji se nudi uz 10.000 kuna popusta, te Xsari Picasso koja je tijekom jeseni povoljnija čak 12.000 kuna.

Funkcionalni Berlingo je posebno omiljen među hrvatskim kupcima. Njegova putnička izvedba u svim motornim izvedbama nudi se do kraja listopada uz 10.000 kuna popusta. Tako Berlingo X 1.4i u akciji ima cijenu od 88.150 Kn s uključenim PDV-om, a u serijskoj opremi posjeduje dva zračna jastuka, metalik boju, daljinsko centralno zaključavanje, servo upravljač, preklopivu klupu 40/60, bočna klizna vrata, električne podizače stakala, električni upravljane retrovizore i dr.

Xsara Picasso je tijekom listopada povoljnija je 12.000 Kn s PDV-om. Primjerice, Xsara Picasso SX 1.6i u akciji ima cijenu od 115.600 Kn s PDV-om, a u bogatoj serijskoj opremi posjeduje ABS, dva zračna jastuka, putno računalo, daljinsko centralno zaključavanje, servo upravljač, klima uređaj, maglenke, električne prednje prozore i retrovizore, naslone za ruke i dr.

Pročitajte više