Ovako će izgledati novi Hyundai i10

Foto: Hyundai

NOVI Hyundai i10 predstavljen je neposredno prije svjetske premijere koja će se održati u rujnu na Frankfurt Motor Showu.

Najnoviji pripadnik serije "i" korejskog proizvođača automobila ima novi izgled dinamičnog dizajna koji pokazuje kontrast mekih površina i oštrih linija. Proporcije za potpuno novi model redefinirane su u širini, visini i veličini kotača, što rezultira energičnim i okretnim izgledom.

Njegova široka prednja rešetka izražava sportski karakter i uključuje dnevna svjetla, nastavljajući ovo svojstvo naslijeđa i10. Trokutaste zračne zavjese naglašavaju širinu i položaj automobila, kao i poboljšanje aerodinamike. C-stup u obliku slova X, vidljiv izdaleka, jasno identificira automobil i privlači pogled prema logotipu montiranom na stup.

Novi Hyundai i10 također će imati niz novih značajki za povezivanje unutar automobila, kao i nove sigurnosne značajke. Novi model ima jedan od najodvažnijih sigurnosnih paketa u svojoj klasi. Forward Collision-Avoidance Assist koristi prednji radarski senzor za otkrivanje ne samo automobila, već i pješaka ispred vozila.

Automobil je standardno opremljen sustavom upozorenja vozača i sustavom pomoćne trake Lane Keep Assist te High Beam Assistom u opciji.

Pročitajte više