Ovo je nova Škoda

Foto: Škoda

ŠKODA nastavlja razotkrivati novi električni SUV.

Nakon što su razotkrili inovativni interijer u Škodi su odlučili početi razotkrivati eksterijer novog modela. Konkretno, u pitanju je koncept Vision 7S, automobil kojim Česi najavljuju novi dizajnerski izraz. Priloženi renderi ne otkrivaju puno, ali je sasvim sigurno kako će najveće novosti biti vidljive na prednjici vozila. 

Crna zatvorena maska postaje standard električne ponude, dok je dizajn svjetala potpuno nov u formi slova T s integriranim dnevnim LED-icama. Otvoreno je pitanje što ćemo od agresivno krojenog prednjeg odbojnika moći vidjeti i u naravi. 

Straga se pak priča zasniva na dva bitna elementa. Jedan je zakrivljeno stražnje staklo koje ulazi u bokove vozila, a drugo vertikalno orijentirana svjetla. Zanimljivo je da i stražnji odbojnik dobiva sedam vertikalnih otvora poput onog sprijeda. 

Podsjetimo, nešto ranije mogli smo vidjeti interijer nove Škode s digitalnim kokpitom, povećim središnjim zaslonom, ali i klasičnim komandama ventilacije. Točka na i je i postavljanje dječje sjedalice u sredini kabine. Spomenimo i "rezani" upravljač te tri reda sjedala. 

Pročitajte više