The Grand Tour u trećoj sezoni dobiva igricu, moći ćete voziti i Rimčev bolid

VELIKA i sjajna novost za sve gamere, a posebno one koji vole simulacije vožnje: The Grand Tour se vraća i u trećoj sezoni dobiva odgovarajući igricu.

Prve informacije govore kako će igrica biti dostupna isključivo za PS4 i Xbox igraće konzole, a svojom radnjom će pratiti cijelu sezonu. Igrica će izlaziti epizodno i svaki tjedan imati odgovarajući nastavak, a dopustit će svima da uživaju u jednoj od uloga glavnih protagonista serijala.

Naravno, Rimac je izazvao veliki interes, a najavna fotografija za igru je kod mnogih izazvala interes. Neki su na društvenim mrežama izrazili nadu da će Rimca biti moguće krovirati kao što je to učinio Hammond, a drugi da će pokušati ući što brže u zavoj i pritom proletjeti kroz ogradu.

Sudeći po najavi igricu podržava multiplayer opciju do četiri igrača, a u službenom priopćenju Clarkson opisuje igru riječima: "To je videoigrica u kojoj sudjelujem ja, onaj koji se razbija i onaj spori. To je sve što trebate znati. Ako ste ikada htjeli s nama izaći na cestu, ovo nije najbolji način da to učinite. Osim ako otmete Jamesa i ukradete njegovo lice“.

Hamster je posebno opčinjen igricom i kaže kako živi na selu i opčinjava ga sve na struju, a za igricu kaže da je briljantna, posebno kada simultano sudjeluju četiri igrača.

Najavu igrice možete vidjeti ina Drivetribeu.

Pročitajte više