U 30 godina je prešao 1.6 milijuna kilometara, evo što je dobio od Volva

Screenshot: YouTube

VOLVO ga služi punih trideset godina. 

Jim O'Shea je jedan od onih koji ne padaju na trendove i potrošačke trikove, stoga ne mijenja auto svakih nekoliko godina, već vozi jedan te isti desetljećima. Nedavno je obilježio 30 godina otkako je otišao u salon Volva i kupio 740. Vjerojatno u inat ocu i ujaku koji su u to vrijeme radili u Fordovom salonu, pa ne čudi što se još tada zavjetovao da će s Volvom prijeći milijun milja (oko 1.6 milijuna km). 

30 godina kasnije, u studenom prošle godine ostvario je obećanje. A sada su mu se javili iz Volva. Pozvali su ga u posjet obližnjem salonu gdje je na poklon dobio ključeve novog Volva S60. Zanimljivo, ključeve mu je dao direktor salona Volva Stephen Lynch, isti onaj koji mu je prodao 740 1991. godine. 

"Uzbuđeni smo što se možemo pobrinuti za Jima i dati mu novi auto. Zaslužio je i ne možemo biti sretniji zbog njega“, izjavio je Stephen nakon što mu je uručio ključeve. 

Ima i jedna kvaka. Prestižnu crnu limuzinu nije dobio u trajno vlasništvo, već mu je dana na dvije godine korištenja s plaćenim osiguranjem i održavanjem. U svakom slučaju lijepa gesta. Poznavajući vlasnike starih Volva pomalo sumnjamo kako će se Jim ubuduće voziti u nekom drugom automobilu, a ne 740 koji mu je vjerojatno ušao pod kožu. 

Podsjetimo, automobil s najvećom kilometražom je Volvo, i to model P1800 s 5.23 milijuna prijeđenih kilometara. 

Pročitajte više