U unajmljenom Mustangu zabio se u najluksuzniji auto u gradu

IMA nešto s vozačima Mustanga da su skloni prometnim nesrećama. 

Naravno, nije problem u Mustangu, pa ni u njegovoj ogromnoj snazi, već očito u profilu vozača koji ga biraju. Stoga je nezasluženo stigao na loš glas, kao i njegovi vozači. Slična situacija je i u Europi, ali je u igri jedna druga marka vozila. Ova situacija sigurno neće pomoći. 

Posljednji događaj s Mustangom zabilježen je Scottsdaleu u Arizoni, gdje je vozač unajmljenog Mustanga GT Cabrio doživio nesreću na parkiralištu. Ovaj put se ne radi o divljanju na cesti, već jednostavno o tome da je vozač iz nepoznatog razloga zamijenio nožne komande i umjesto kočnice stisnuo gas. 

 

A da stvar bude gora, radilo se o parkingu salona DDW Partners koja se bavi prodajom ekskluzivnih automobila. Pogađate, Mustang je završio u skupocjenom automobilu, i to ne bilo kojem, već potpuno novom Rolls Royceu Dawnu. 

A o nemilom događaju obavijestio je i sam prodajni salon: "Vozač u unajmljenom Mustangu je stisnuo gas umjesto kočnice, izgubio kontrolu i zabio se u novi Rolls Royce. Je li itko iznenađen što je to bio Mustang?"

Međutim, ono što iznenađuje je opseg štete na Mustangu, kojem je dobrano nastradao prednji kraj. Rolls Royce je puno bolje prošao, slažete se?

 

Pročitajte više