VIDEO Htio se pokazati u Mustangu, a onda je izgubio djevojku i dobro se osramotio

VOZAČI Mustanga su u Americi često na meti kao agresivni, bezobrazni i nadasve nespretni vozači. Nakon ovog videa sve će vam biti jasno. 

I dok smo u prijašnjim primjerima redovito svjedočili gubitku kontrole nad automobilom s neslavnim završetkom u jarku, drvetu ili prometnom znaku, ovdje su stvari mogle završiti kudikamo gore, i to po suvozačicu. 

Priča je poznata. Kako bi malo palio gume driftajući i radeći popularne "donute" vozač Mustanga je doslovno zaustavio promet raskrižjem. Publika je već na poziciji i iščekuje predstavu. Na mjestu suvozača je jednako visprena i hrabra djevojka, koja se također želi pokazati i sjeda na rub vrata s pola tijela vani. No kako očito nije pazila na satu fizike kad se govorilo o centrifugalnoj i centripetalnoj sili, nije svjesna da bi stvari mogle poći po zlu za nju. I tako je bilo.

 

Dok je vozač bjesomučno palio pneumatike i slao kancerogenu prašinu u zrak, druga strana dinamičnog dua je ispala iz auta. Na sreću, djevojka nije završila pod vrućim valjcima moćnog Mustanga, nego ju je "samo" udario odbojnikom. 

U svakom slučaju trenutno se savjetuje društveno distanciranje od dva metra, a u slučaju ovakvih primjera nije loše zaobići ih u većem radijusu. 

>> VIDEO Sjeo je u tatin Mustang i odmah ga razbio: "Mrtav sam!“

A kad smo kod Mustanga i njegovih vozača, evo i jedan noviji primjer.

 

Pročitajte više