VIDEO Kako je Lamborghini smjestio najpoznatijoj autoinfluencerici

Screenshot: Facebook

LAMBORGHINI je izveo "prank" i uspio u tome.

Svi koji vole supersportske automobile, a koriste društvene mreže, znaju tko je Supercar Blondie. Ta 36-godišnja Australka pravog imena Alex Hirschi ima više od 30 milijuna poklonika koji upijaju njene recenzije najčešće vrlo egzotičnih automobila. 

Automobile često predstavlja kroz tzv. "walkaround" video u kojem statično prezentira automobil. Jedan takav video snimala je u Italiji s Lamborghinijevim konceptom Terzo Millennio. Kulisa je bio trg ispred crkve, gdje se ubrzo skupila i malobrojna publika. 

A oni su ostali iznenađeni kad je na trg pristigla policija i prekinula snimanje. Objasnili su kako je zabranjeno parkirati ispred crkve i uručili kaznu. Kako automobil nema registraciju, napisali su "Lamborghini", a kako nema metlice brisača, kaznu su odložili na prednji vjetrobran.

Australka se iznenađena situacijom u kojoj s enašla ispričala policajcima. Tek naknadno u opisu videa saznajemo kako se radi o šali koju je organizirao netko u Lamborghiniju u suradnji s lokalnom policijskom jedinicom. 

Podsjetimo, Terzo Millennio je razvijen u suradnji s američkim MIT (Massachusetts Institute of Technology), a predstavljen je još 2017. godine. Opremljen je naprednim tehnologijama i zorno prikazuje kako bi mogao izgledati Lamborghinijev prelazak na struju. 

Pročitajte više