Volkswagen najavio redizajn svog najvažnijeg modela

Foto: Volkswagen

VOLKSWAGEN je objavio najavne skice za redizajn najbitnijeg modela.

Pogađate, u pitanju je ID.3, najstariji i tržišno bitan model koji je već u startu imao problema. Nakon prolongiranja same premijere model je imao neke softverske probleme, koji su u hodu riješeni. Volkswagen sada ide puno ozbiljnije i temeljitije, pa redizajn i novu modelsku godinu najavljuje kao drugu generaciju modela. 

Sudeći po izgledu i dosadašnjem iskustvu, Volkswagen neće pretjerano zadirati u dizajn. Na skici je uočljiviji nešto sportskiji dizajn odbojnika, dok se straga može vidjeti novi LED potpis. Interijer donosi drastičan korak po pitanju rasta kvalitete, obećavaju iz Volkswagena. Raste i dizajn infotainmenta, i to s 10 na 12 inča. Također, redizajn je zahvatio i središnju konzolu s držačima za pića. 

Međutim, najvažnija novost je ona koja se tiče softvera. Najnoviji update donosi osjetna poboljšanja, posebno po pitanju funkcioniranja infotainmenta, ali i sustava asistencije. 

Ostale novosti nisu poznate, ali iz Volkswagena obećavaju kako je "slušao svoje kupce i implementirao mnoge njihove prijedloge". Ponovimo i kako je početna cijena za ID.3 u Njemačkoj 43.995 eura. 

Pročitajte više