Ako ste obožavatelji DC-ja, onda će vam se svidjeti koji filmovi stižu na Netflix

Screenshot: YouTube

IAKO je filmski svijet DC-ja iz proteklog desetljeća stigao svom kraju, to ne znači da se filmovi više neće moći pogledati. Osam filmova sljedećeg će mjeseca biti dostupno na Netflixu.

Čovjek od čelika, Batman v Superman: Zora pravednika, Odred otpisanih, Wonder Woman, Liga pravde, Birds of Prey i emancipacija famozne Harley Quinn, Wonder Woman: 1984 i Odred otpisanih: Nova misija stižu 1. prosinca ove godine na poznatu streaming uslugu.

Netflix nije naveo koja verzija Lige pravde stiže, je li riječ o originalu iz 2017. ili verziji Zacka Snydera iz 2021. godine, no najvjerojatnije je riječ o prvom. Svakako, za fanove koji s nestrpljenjem iščekuju film Aquaman i izgubljeno kraljevstvo, koji je na rasporedu 22. prosinca, ti filmovi mogu odlično poslužiti za kraćenje vremena do njegovog izlaska.

Navedeni filmovi mogu se pogledati na HBO Maxu, pošto je DC pod okriljem Warner Bros. Discoveryja. Oni koji nemaju pretplatu na HBO-ovoj platformi, još će se malo morati strpjeti prije nego što će moći u njima uživati. No ne dolaze svi filmovi na Netflix jer su izostavljeni Black Adam, Blue Beetle, Shazam! Bijes bogova i Flash, koji će najvjerojatnije postati dostupni narednih godina.

Pročitajte više