Al Pacino je uvjeren da je Christopher Nolan ljut na njega jer je odbio ulogu

Foto: EPA

NAKON što je 1998. debitirao s neo-noir kriminalističkim trilerom Following, Christopher Nolan je postao jedan od najvećih filmskih redatelja na sceni, a njegov rad obuhvaća sve, od psiholoških trilera do superherojskih blockbustera.

Radio je s najvećima i najboljima, spomenimo samo Leonarda DiCaprija, Christiana Balea, Elliota Pagea, Cilliana Murphyja i Michaela Cainea. Međutim, postoji jedan glumac kojeg vjerojatno nećemo ponovno vidjeti u Nolanovim filmovima.

Al Pacino surađivao je s Christopherom Nolanom 2002., kada je snimao film Insomnia, koji prati detektiva iz odjela za ubojstva iz Los Angelesa koji istražuje ubojstvo tinejdžerice, dok također pokušava prikriti vlastiti zločin.

No Pacino se od tada više nije pojavio ni u jednom projektu slavnog redatelja, a Al Pacino je 2014. za The Telegraph otkrio da sumnja koji je razlog za to.

"Dugo mi nije ponudio film, a znate zašto? Reći ću vam. Tražio je od mene da glumim u jednom filmu, a ja to nisam učinio", rekao je.

Pacino nije htio otkriti koji mu je film ponuđen, ali je dodao: "Mislim da ga je to naljutilo, ali i sam sam bio drzak."

Pročitajte više