Anne Hathaway prisjetila se odvratne audicije na kojoj je morala poljubiti 10 kolega

Foto: EPA

ANNE Hathaway kaže da su testiranja kemije između glumaca u ranim 2000-ima bila odvratna, piše IndieWire.

Glumica se u intervjuu za časopis V prisjetila neugodnih audicija za romantične komedije u kojima je glumila na početku karijere.

"U 2000-ima je bilo normalno tražiti glumce da se poljube tijekom audicije, kako bi testirali kemiju, iako je to najgori način testiranja kemije - to se čak i meni dogodilo", izjavila je glumica. "Rekli su mi: 'Danas nam dolazi deset tipova, a ti si dobila ulogu. Zar nisi uzbuđena što ćeš se ljubiti s njima?' Mislila sam da nešto nije u redu sa mnom jer nisam bila uzbuđena. Meni je to zvučalo odvratno."

"Bila sam tako mlada i znala sam kako je lako izgubiti sve ako netko kaže da je s tobom teško raditi, pa sam se pravila da sam uzbuđena", objasnila je zvijezda Princezinih dnevnika. "To nije bila igra moći, nitko me nije pokušavao povrijediti ili biti užasan. Bila su to drukčija vremena i danas znamo bolje."

Hathaway ćemo uskoro moći gledati u romantičnom filmu The Idea of You, koji na Prime Video dolazi 2. svibnja. Glumica je u filmu utjelovila 40-godišnju samohranu majku, koja uđe u vezu s 24-godišnjim glazbenikom, kojeg je utjelovio Nicholas Galitzine.

Film je imao premijeru na filmskom festivalu South by Southwest, koji se održavao u ožujku ove godine. Kritičari Rotten Tomatoesa ocijenili su The Idea of You s 95 posto.

 

 

Pročitajte više