Meryl Streep kaže da ju je traumatizirala izvedba Nicole Kidman u ovoj seriji

Foto: EPA

NICOLE Kidman je u subotu navečer postala prva Australka koja je osvojila nagradu za životno djelo Američkog filmskog instituta. Prestižnu nagradu uručila joj je trostruka oskarovka Meryl Streep, koja se tijekom ceremonije prisjetila kako je bilo raditi s Kidman na HBO-ovoj hit seriji Male laži (Big Little Lies), prenosi The Hollywood Reporter.

Kidman je u seriji utjelovila Celeste Wright, ženu bogatog bankara koji je zlostavlja, dok je Streep utjelovila njezinu svekrvu. Streep, koju mnogi nazivaju najboljom glumicom svoje generacije, izjavila je da joj je najveći izazov glumiti uz glumce koji su jednako dobri, a u tu kategoriju svrstala je i Kidman.

Screenshot: YouTube/HBO

Streep je otkrila da ju je prvi dan na setu Malih laži traumatizirao, nakon što je vidjela kako Kidman iznova i iznova ponavlja jako emocionalnu scenu i daje sve od sebe. 

"Nisam se oporavila od tog prvog dana, nikada u životu nisam vidjela tako nešto", objasnila je Streep. "Za mene je to bilo jako traumatično iskustvo jer sam mislila da je ta žena valkira. Kako to podnosi? Nikad ne odustaje, nikada vas ne iznevjeri."

Nakon što je prihvatila nagradu, Kidman je izjavila: "Meryl Streep, jednostavno te volim, oduvijek sam te voljela. Ti si svjetionik izvrsnosti, topline i velikodušnosti, ti si svjetlo koje me vodi, tako da nemaš pojma koliko mi znači što si mi ti uručila nagradu. Moj muž to može potvrditi, kao i moji roditelji. To si oduvijek bila ti i nitko ti nije ni do koljena."
 

Pročitajte više