Arnold Schwarzenegger objavio fotku s Dannyjem DeVitom i najavio ponovnu suradnju

Foto: EPA

Premda se ne čini da će tako skoro Arnold Schwarzenegger i Danny DeVito reprizirati svoje uloge braće blizanaca Juliusa i Vincenta u nastavku hit filma Blizanci iz 1988., slavne glumce to nije spriječilo da se okupe za još jednu prijateljsku fotografiju.

Schwarzenegger se pojavio na brodvejskoj predstavi Trebam to, u kojoj glumi DeVito, a njihov susret nije mogao proći bez objave na Instagramu koja je među fanovima izazvala val oduševljenja. Naime, Schwarzenegger je napisao srdačnu objavu kojom je nagovijestio da bi slavni duo uskoro ponovno mogao uploviti u neki zajednički projekt.

"Moj brat! Bilo je fantastično gledati Dannyja u brodvejskoj predstavi Trebam to. On, Lucy i svi drugi koji su sudjelovali zabavljali su i nasmijavali publiku svake minute predstave. Ovo je jedna od najboljih predstava koje sam ikada gledao, pravi spektakl! Jedva čekam našu ponovnu suradnju."

Početkom 2022. činilo se da će Trojke, nastavak uspješnih Blizanaca iz 1998., krenuti u produkciju. Schwarzeneggeru i DeVitu trebao se pridružiti Tracy Morgan kao treći brat, a redatelj originalnog filma Ivan Reitman trebao je potpisati režiju. Međutim, Reitman je preminuo, što je nad projektom ostavilo veliki oblak neizvjesnosti.

Schwarzenegger je tada napisao: "Imamo mali zastoj zbog smrti Ivana Reitmana. Pričekat ćemo malo dok se cijela stvar ne ohladi, a onda ćemo to riješiti. Projekt je trebao biti sniman u listopadu. Sada moramo potražiti drugog redatelja i vidjeti hoćemo li uopće nastavljati s ovim filmom."

Nakon ove objave nije bilo novih informacija o Trojkama, a fanovi se nadaju da bi susret dvaju velikana mogao ponovno pokrenuti cijelu priču.

Nedavno je Schwarzenegger krenuo u svoj prvi pohod na televizijske ekrane, pojavivši se u hit Netflixovoj seriji FUBAR, koja je dobila zeleno svjetlo za drugu sezonu. Planira li DeVito upasti u show, samo će vrijeme pokazati.

Pročitajte više