Ben Affleck, Jon Bernthal i J.K. Simmons glume u nastavku akcijskog hita iz 2016.

Screenshot: YouTube/MGM

BEN Affleck, Jon Bernthal, J.K. Simmons i Cynthia Addai-Robinson ponovit će svoje uloge u nastavku akcijskog trilera Računovođa (The Accountant) iz 2016. godine, piše Deadline. Računovođu 2 režirat će Gavin O’Connor, redatelj prvog filma, dok će scenarij napisati Bill Dubuque.

Affleck je u originalnom filmu iz 2016. godine utjelovio Christiana Wolffa, autističnog muškarca koji radi kao računovođa za najveće kriminalističke organizacije diljem svijeta. Nakon što primijeti financijsku malverzaciju u uglednoj robotičkoj firmi, plaćeni ubojice počinju loviti Wolffa i njegove suradnike.

 

Bernthal je utjelovio Christianovog brata Braxa, dok je Simmons utjelovio Raya Kinga, koji vodi Ministarstvo financija. Addai-Robinson u filmu glumi Marybeth Medinu, agenticu Ministarstva koja je zadužena za lov na računovođu.

U novom nastavku, nepoznati ubojice ubiju Medininog šefa, zbog čega mora zamoliti Wolffa za pomoć kako bi otkrili identitet ubojica. Wolffu pomaže i njegov opasni brat Brax, iako nisu bliski. Što se više približavaju identitetu ubojice, privlače više pažnje najopasnijih ljudi iz svijeta kriminala.

Triler Računovođa podijelio je kritičare, ali je bio hit na kino blagajnama. Zaradio je čak 155 milijuna dolara, dok su troškovi snimanja iznosili oko 44 milijuna dolara. Film se našao na meti kritika zbog lošeg prikaza osoba s autizmom.

Pročitajte više