Braća Alexander i Bill Skarsgård natječu se za ulogu Lexa Luthora u novom Supermanu

Foto: EPA

BUDUĆNOST studija DC leži u rukama Jamesa Gunna i Petera Safrana, a redatelj i producent uz to su zaduženi i za oživljavanje Supermana. Uspjeh najnovije filmske adaptacije o ikoničnom superheroju, Superman: Legacy, mogao bi biti ključan za budućnost studija Warner Bros, posebno nakon razočaravajuće izvedbe filma The Flash.

Iako je potraga za glavnim glumcima obavijena velom tajne, prema izvorima portala The Hollywood Reporter došlo je do curenja informacija. 17. lipnja su se snimale probne snimke s tri potencijalna glumca i tri glumice za uloge Clarka Kenta i Louis Lane. Glumci i glumice su bili testirani u parovima, a među njima su bili Nicholas Hoult i Rachel Brosnahan, Tom Brittney i Phoebe Dynevor te David Corenswet i Emma Mackey. Glumci su idući dan radili probne snimke u kostimu Supermana, a od glumica je pozvana samo Emma Mackey.  

Foto: EPA/Shutterstock 

Nakon što se Gunn i Safran odluče za protagoniste, bacit će se u potragu za glavnim negativcem filma, Lexom Lutherom. Prema izvorima, za ulogu se trenutno natječu braća Alexander i Bill Skarsgård. Alexandera Skarsgårda smo imali priliku gledati u filmu The Northman i seriji Succession, dok je Bill Skarsgård poznat po ulozi u remakeu horora It. 

Foto: EPA

Snimanje filma počinje u 2024. godini, a premijera je zakazana za srpanj 2025. godine. S Gunnom i Safranom na čelu, Superman: Legacy bi trebao pokrenuti novu eru DC-jevog filmskog svemira i obnoviti sreću Warner Brosa, nakon brojnih neuspjeha u posljednjih par godina.

Pročitajte više