Cameron Diaz progovorila o glasinama da je Jamie Foxx problematičan na filmskom setu

Foto: EPA

CAMERON Diaz i Jamie Foxx glume u Netflixovoj akcijskoj komediji Back in Action, čije snimanje je završilo krajem travnja ove godine. Diaz je u podcastu Lipstick on the Rim progovorila o glasinama da je Foxx bio problematičan na filmskom setu i da će joj suradnja s njim uništiti karijeru, donosi Deadline.

"Mrzim sve stvari o kojima su pričali na našem setu u to vrijeme", rekla je zvijezda Charliejevih anđela. "Dođe vam da samo počnete vikati na sav glas: 'O čemu vi pričate?'"

"Jamie je bio kao navijačica za cijelu filmsku ekipu. Svi ga vole. Bilo nam je jako zabavno s njim na setu, a on je profesionalac na svim razinama", dodala je.

Diaz je ovo treći put da surađuje s Foxxom. Prvi put su zajedno radili 1999. godine na filmu Any Given Sunday. Nakon toga radili su na filmu Annie iz 2014. godine, poslije kojeg je Diaz otišla u mirovinu jer se htjela posvetiti svojoj obitelji. No, glumica se prošle godine vratila iz mirovine kako bi glumila u Netflixovoj akcijskoj komediji.

"Jamie je najbolji. Stvarno volim tog tipa. On je tako posebna osoba i tako je talentiran, jako zabavan", rekla je Diaz. "Problemi koji su se događali tijekom produkcije bili su uobičajeni problemi koji se i inače događaju. Ali nije bilo nikakvih odgoda, osim pred kraj snimanja. I to je nešto o čemu ne smijem pričati."

Sredinom travnja Jamie Foxx morao je napustiti filmski set zbog pogoršanja zdravstvenog stanja. Umjesto njega, film su dovršili njegovi dvojnici.

Back in Action režirao je Seth Gordon. Diaz i Foxx igraju glavne uloge u filmu, a uz njih glume Kyle Chandler, Glenn Close, Andrew Scott, Jamie Demetriou, McKenna Roberts i Rylan Jackson.

Pročitajte više