Chrisa Hemswortha su pogodili komentari najdražih redatelja

Foto: EPA

CHRIS Hemsworth je otvoreno govorio o smjeru u kojem bi mu karijera mogla ići nakon angažmana u Marvelovom filmskom svemiru (MCU), u kojem je utjelovio superjunaka Thora.

Hemsworth, kojeg smo posljednji put vidjeli u ulozi Thora u filmu Thor: Love and Thunder, rekao je kako su ga pogodili komentari Martina Scorsesea i Quentina Tarantina, koji su kritizirali filmove o superherojima, donosi Deadline. "Jako me deprimira kada čujem takve stvari", podijelio je. "Čini se da neću moći raditi sa svojim idolima. Mislim da ih nisam impresionirao." 

Screenshot: YouTube/Disney

Hemsworth je zahvalan na prilici koju mu je pružio MCU. "Zahvalan sam što sam bio dio nečega što su ljudi htjeli gledati u kinima", rekao je. Australski glumac je naveo da nije siguran jesu li filmovi o superherojima negativno utjecali na filmsku umjetnost, ali je istaknuo da bi se umjetnici trebali držati zajedno jer je industrija krhka.

"Scorsese i Tarantino još uvijek su moji heroji", rekao je Hemsworth. "Da mi se pruži prilika, istog trena bih počeo surađivati s njima." 

Iako bi kritike velikana filmske industrije mogle obeshrabriti bilo kojeg glumca, Hemsworth ima nade u svoju karijeru izvan Marvela. Glumac će u skorijoj budućnosti posuditi glas Optimusu Primeu u filmu Transformers One, a moći ćemo ga gledati i u filmu Furiosa, spin-offu Mad Maxa.

Pročitajte više