Deadpool 3 mogao bi biti odgođen

Screenshot: YouTube

DEADPOOL 3, prema trenutnom planu, stiže u kina 3. svibnja 2024. godine. Zbog štrajka scenarista i glumaca, produkcija filma je na kratko morala pauzirati. Nakon što je štrajk scenarista završio stvari se polako vraćaju u normalu.

Ipak, redatelj filma Shawn Levy nije siguran hoće li moći isporučiti Deadpool 3 do zadanog roka. U intervjuu za TheWrap dao je svoju procjenu.

"Volio bih da znam. Ne znam ni imamo li službeni datum iako se zasad navodi 3. svibnja. Sasvim je sigurno da su duga pauza i štrajk glumaca ugrozili datum izlaska. Snimili smo pola filma. Jedva čekamo vratiti se poslu kako bismo izbacili film sljedeće godine", rekao je Levy.

Prvi datum izlaska bio je rujan 2024. godine. Disney je zatim ubrzao Deadpoolov izlazak za četiri mjeseca i pomaknuo datum premijere na 3. svibnja 2024. Iako još službene potvrde nema, sudeći po Levyjevim riječima, neće biti čudno ako dođe do još jedne promjene datuma izlaska filma.

Glasine govore da će se radnja Deadpoola 3 vrtjeti oko multiverzuma. Navodno bi film trebao biti povezan s drugom sezonom Lokija. Ono što znamo jest da će se u filmu pojaviti Ryan Reynolds kao Deadpool i Hugh Jackman kao Wolverine.

>> Hugh Jackman prvi put obukao legendarni Wolverineov kostim iz stripova

Pročitajte više