Ovo je trenutno najprodavanija videoigra na Steamu

Screenshot: Youtube/Bethesda

  NAJIŠČEKIVANIJA igra godine, Starfield, u manje od tjedan dana je prestigla Baldur’s Gate 3 na Steamovoj ljestvici bestselera, što je trenutno čini najprodavanijom videoigrom na Steamu.

Starfield je najnovija igra studija Bethesda, a za korisnike Windowsa i Xboxa će biti dostupan od 9. rujna 2023. Korisnici koji su kupili preorder verziju, premium edition, premium edition upgrade ili Constellation Edition imat će omogućen Early Access od petka, 1. rujna, što znači da će Starfield moći igrati prije svih ostalih.

Todd Howard, direktor studija Bethesda, Starfield je opisao kao “Skyrim u svemiru”. Razvoj igre je počeo još u 2015. godini, nakon što je Bethesda izbacila Fallout 4, a igra je službeno najavljena u 2018. godini.

Starfield je akcijska role-playing igra u kojoj će igrači imati priliku napraviti vlastitog lika i istraživati preko 1000 planeta koji se nalaze u Mliječnoj stazi.

Iako su mnogi fanovi uzbuđeni oko Bethesdinog novog naslova, dio njih je skeptičan i svoje mišljenje je izrazio na Twitteru. “Imam osjećaj da ova igra neće uspjeti ispuniti očekivanja”, “Još jedna Bethesdina igra koju će popravljati fanovi koji rade modove”, “Sumnjam da će imati ocjenu veću od 80 na Metacriticu”, neki su od komentara.     

Preostaje vidjeti hoće li Starfield uspjeti oduševiti kritičare jednako kao i ostale Triple-A videoigre koje su izašle ove godine, kao što su Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, Baldur's Gate 3 i Hogwarts Legacy.

 

 

Pročitajte više