Evo zašto Henry Cavill nije dobio ulogu Jamesa Bonda

Screenshot: Youtube/Warner Bros. Pictures

U TIJEKU je potraga za glumcem koji će zamijeniti Daniela Craiga u ulozi Jamesa Bonda, a među favoritima je i Henry Cavill, koji se već natjecao za istu ulogu u filmu Casino Royale, 2006. godine. Uloga je tada otišla Craigu, a Cavill je godinama bio uvjeren da je nije dobio zbog loše fizičke forme, ali redatelj Martin Campbell je u nedavnom intervjuu otkrio pravi razlog iza toga.  

"Bio je sjajan na audiciji. Izvanredno je glumio… Izgledao je sjajno, bio je u odličnoj fizičkoj formi... Jako zgodan, jako isklesan. Međutim, bio je malo premlad u to vrijeme", izjavio je Campbell.

Čini se da bi godine opet mogle igrati ulogu u utrci za Jamesa Bonda. Cavill trenutno ima 40 godina, a zbog dugog angažmana koji zahtijeva ova uloga, producenti Barbara Broccoli i Michael G. Wilson traže glumce koji su u srednjim tridesetima, piše ScreenRant. Osim Cavilla, među kandidatima za ulogu su i Aaron Taylor-Johnson, Regé-Jean Page, Richard Madden, Tom Hiddleston i Tom Hardy. 

Cavillu također ne ide u prilog činjenica da bi bio presavršen Bond, jer ima sve karakteristike klasičnog prikaza tog lika. Naime, producenti su izjavili kako ovaj put žele napraviti novu verziju Bonda, kakva još nije viđena, zbog čega bi mogli razmišljati izvan okvira tijekom odabira glumca. Unatoč tome, Cavill ostaje jedan od favorita obožavatelja za ulogu najpoznatijeg britanskog špijuna.

Pročitajte više