Francuska redateljica otkrila kako je bilo raditi s Johnnyjem Deppom

Screenshot: YouTube/Vertical

MAÏWENN, francuska glumica i redateljica biografskog filma Jeanne Du Barry, u kojem Johnny Depp glumi kralja Luja XV., otkrila je kako je bilo surađivati s poznatim glumcem, prenosi Unilad.

Glumica Lola Glaudini, koja je s Deppom radila na filmu Blow, prošli mjesec optužila ga je za verbalno zlostavljanje na setu filma iz 2001. godine, a Maïwenn je u nedavnom intervjuu za Independent otkrila da ni snimanje filma Jeanne Du Barry nije prošlo glatko.

Redateljica i kontroverzni glumac imali su različite kreativne vizije, što je povremeno dovelo do nesuglasica.

Screenshot: YouTube/Vertical

"Johnny je napisao novu verziju scenarija, s kojom nisam bila zadovoljna. Njegov scenarij nije funkcionirao. Počela sam snimati bez promjena koje je on tražio, što je on shvatio kao uvredu."

Nadalje, glumac se ponekad nije htio pojaviti na filmskom setu i očekivao je da ga svi cijelo vrijeme tretiraju kao legendu.

"Moram biti iskrena. Teško je raditi s njim. Filmska ekipa ga se bojala jer ima drukčiji smisao za humor, i nismo znali hoće li se pojaviti na vrijeme, ili hoće li moći izgovoriti svoj tekst."

"Čak i kada bi se pojavio na vrijeme, filmska ekipa ga se bojala", dodala je Maïwenn.

Redateljica i glumac su prije snimanja imali prijateljski odnos, ali otkako je snimanje završilo, više nisu u kontaktu. Unatoč svemu, nije požalila što mu je dala ulogu.

"Johnny je za mene veliki genij, ali on živi u drugom svijetu. Ne mogu komunicirati s njim", objasnila je redateljica.

Pročitajte više