Hugh Grant osjećao se užasno snimajući Wonku, ulogu je prihvatio iz jednog razloga

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/Warner Bros.

HUGH Grant trenutno promovira nadolazeći mjuzikl Wonka, u režiji Paula Kinga, ali za razliku od svojih kolega sa seta, britanski glumac ne štedi na riječima kada je u pitanju kritiziranje filma i njegove produkcije. 

Grant je u filmu utjelovio Oompa-Loompu Loftyja, a glumio je uz Timothéeja Chalameta, Oliviju Colman, Rowana Atkinsona, Keegana-Michaela Keya i druge.

 

Grant, koji je poznat po svojim mrzovoljnim ispadima, tijekom intervjua je rekao da mu je bilo užasno snimati CGI scene, a opremu za snimanje koju je morao nositi na glavi nazvao je "trnovom krunom".

"Žalio sam se zbog toga", rekao je Grant. "Cijela stvar mi nije mogla biti mrskija." Kada su ga novinari pitali opravdava li cilj sredstvo, Grant je odgovorio: "Baš i ne."

Grant je izjavio kako nema ništa protiv Wonke i redatelja Paula Kinga, ali na sve je pristao zbog plaće. "Pomalo mrzim snimati filmove, ali imam puno djece i trebam novac", rekao je Grant. 

Iako bi ovakve izjave odbile većinu redatelja, King je tijekom intervjua rekao kako je Grantova čangrizavost glavni razlog zašto ga je htio vidjeti u svom novom filmu.

Pročitajte više