Hugh Jackman prvi put obukao legendarni Wolverineov kostim iz stripova

Screenshot: Youtube/20th Century Fox

VIŠE od dvadeset godina nakon što je utjelovio Wolverinea u franšizi X-Men, Hugh Jackman je napokon obukao ikonični žuti kostim, po kojem je poznat Wolverine u stripovima. Jackman i Reynolds su na svojim Instagram storyjima podijelili prve slike sa snimanja filma Deadpool 3, u kojima ih možemo vidjeti u superherojskim kostimima. 

Foto: Twitter/Deadpool Movie

Iako je Wolverineov žuti kostim omiljen među fanovima franšize, dosad ga nismo imali priliku vidjeti na filmskom platnu, a u nekim adaptacijama je postao predmet sprdnje. Primjerice, u filmu X-Men iz 2000. godine Wolverine kritizira crnu kožnu uniformu koju mu je dodijelio tim X-Men, na što mu Cyclops, kojeg glumi James Marsden, uzvrati: "Što bi ti htio, žuti spandex?"

Ralph Winter, jedan od producenata X-Mena, 2020. godine izjavio je da razumije da fanovi vole žuti kostim, ali filmove su pokušali približiti široj publici, zbog čega su se u filmu odlučili za neutralniji, crni kožni kostim, piše The Hollywood Reporter. 

Ipak, fanovi na Twitteru su oduševljeni najnovijim Wolverineovim kostimom. "U redu, želim vidjeti ovaj film odmah", "Obožavam ovaj kostim", "Ovo mora biti presmiješno ako se Jackman odlučio vratiti nakon Logana", "Izgleda predobro da bi bilo istinito", samo su neki od komentara. 

Pod redateljskom palicom Shawna Levyja Deadpool 3 može se pohvaliti impresivnom glumačkom postavom, koja uključuje Matthewa Macfadyena iz serije Succession, Emmu Corrin iz serije The Crown i Jennifer Garner, koja se nakon dvadeset godina vraća u ulogu Elektre. Film, za koji se priča da će sadržavati multiverzum, dolazi u kina 3. svibnja 2024. godine.

Pročitajte više