Internet je opsjednut stopalima Margot Robbie, evo zašto

Foto: EPA/Screenshot: Youtube/Warner Bros.

OTKAKO je objavljen trailer za Barbie, cijeli svijet je postao zaluđen najnovijom komedijom redateljice Grete Gerwig, no jedan detalj iz trailera je posebno oduševio dio fanova. Radi se o sceni u kojoj na trenutak vidimo stopala glumice Margot Robbie. 

Internet je već godinama opsjednut stopalima poznate glumice, a na stranici wikiFeet, gdje se ocjenjuju stopala poznatih zvijezdi, Margot Robbie je pokupila najbolje ocjene. U intervjuu za CinemaBlend Robbie je otkrila da joj je opsesija fanova njenim stopalima pomalo čudna, ali se osjeća polaskano.  

Glavni razlog iza ove fascinacije su filmovi u kojima su glumičina stopala bila u prvom planu nekih scena. U nastavku otkrivamo o kojim filmovima je riječ.   

The Wolf of Wall Street

Screenshot: YouTube/Paramount

Sve je započelo 2013. godine filmom The Wolf of Wall Street, tijekom kojeg lik koji utjelovljuje Robbie u jednoj sceni stavlja svoje štikle na glavu Leonarda DiCaprija, što je potaknulo bujicu online razgovora. Iako je u fokusu scene bio glumičin seksepil, nije trebalo puno da njena stopala počnu privlačiti pažnju u nadolazećim filmovima. 

Once Upon A Time In Hollywood

Svima je poznato da redatelj Quentin Tarantino u svoje filmove voli ubacivati kadrove koji prikazuju bose noge. Once Upon a Time in Hollywood nije iznimka. U jednoj sceni, Sharon Tate, koju je utjelovila Margot Robbie, odlazi u kino na projekciju svog filma, skida čizme i svoja prljava stopala stavlja na sjedalo ispred sebe. Iako u ovom filmu imamo brojne scene s prikazima stopala, ova je najpamtljivija. 

The Suicide Squad

Robbie je u filmu The Suicide Squad utjelovila Harley Quinn, na opće oduševljenje fanova. Ali osim svoje sjajne glumačke izvedbe, svijetu je pružila još jednu scenu sa stopalima. Harley u jednom trenutku biva zatočena, a kako bi pobjegla, nogama guši svog otmičara, a nožnim prstima hvata ključ i otključava lokot na rukama. 

Barbie

Najnoviji film koji stavlja Robbiena stopala u središte pažnje je Barbie, redateljice Grete Gerwig, koji u kina dolazi ovaj tjedan. Trailer prikazuje Robbie kako skida štikle i poput lutke koju je utjelovila stoji na prstima. Ovo je izazvalo lavinu reakcija, a Robbiena stopala ponovno su hit na TikToku u wikiFeetu.

Pročitajte više