Jennifer Lawrence kaže da joj je bilo teško raditi uz ovog glumca

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/Netflix

JENNIFER Lawrence i Leonardo DiCaprio utjelovili su dvoje astronoma u apokaliptičnoj crnoj komediji Don't Look Up iz 2021. godine. Astronomi Randall Mindy (DiCaprio) i Kate Dibiasky (Lawrence) otkrivaju da prema Zemlji hrli meteor dovoljno velik da uništi cijeli svijet, zbog čega pokušavaju upozoriti čovječanstvo na nadolazeću nesreću.

Film u režiji Adama McKaya brzo je postao veliki hit na Netflixu, a mnogim obožavateljima posebno se svidio zbog zvjezdane glumačke postave koju su uz Lawrence i DiCaprija činili Jonah Hill, Meryl Streep, Chris Evans, Cate Blanchett i Timothée Chalamet.

 

Iako je snimanje filma prošlo bez većih problema, Lawrence je u intervjuu za Vanity Fair otkrila da joj je bilo teško surađivati s jednim od kolega, piše LADbible. Naime, glumica je rekla da joj je Jonah Hill bio toliko smiješan da se teško mogla fokusirati na vlastitu izvedbu.

"Bilo je jako, jako teško raditi uz Jonaha bez da upropastim scene smijanjem. Jednom prilikom smo mu odlučili posvetiti cijeli dan kako bi improvizirao s uvredama koje su bile upućene meni", prisjetila se Lawrence. "Bilo je odlično."

Zvijezda serijala Igre gladi izjavila je da samo Hill i Meryl Streep znaju tako dobro improvizirati.

"Mislim, on je majstor komedije. Svi smo malo improvizirali, ali nismo bili dobri kao Jonah", rekla je glumica.

 

Pročitajte više