Kojeg od ovih glumaca biste htjeli vidjeti u ulozi Jamesa Bonda?

Foto: EPA/Screenshot:Youtube

JAMES Bond, poznati britanski špijun s dozvolom za ubojstvo, već desetljećima je priznata figura u svijetu filma. Od svog prvog nastupa u filmu Dr. No iz 1962. godine, ovaj lik Jamesa Bonda je postao sinonim za špijunske filmove, britanski šarm i akcijske spektakle.

Niz iznimnih glumaca, od Seana Conneryja do Daniela Craiga, dali su svoj doprinos u oblikovanju ovog jedinstvenog lika. Svaki od njih je Jamesa Bonda interpretirao na svoj način, stvarajući niz nezaboravnih filmskih trenutaka.

No s vremenom dolaze promjene, a nakon što je Craig u 2021. godini odložio pištolj i odijelo, suočavamo se s pitanjem tko bi trebao biti sljedeći James Bond. Hoće li novi Bond nastaviti tradiciju suptilne elegancije i britanskog stila, ili će producenti krenuti drugačijim smjerom i radikalno promijeniti način na koji gledamo ovog legendarnog špijuna?

Producenti Barbara Broccoli i Michael Wilson postavili su tri uvjeta za novog Bonda: mora biti Britanac, mora biti dovoljno mlad da može glumiti Bonda minimalno 15 godina i mora biti muškarac. Portal Variety je napravio popis potencijalnih glumaca koji bi mogli preuzeti ulogu najpoznatijeg tajnog agenta, a u nastavku smo izdvojili one koji najbolje odgovaraju uvjetima koje su postavili producenti. 

 

Pročitajte više