Korisnici Netflixa oduševljeni danskom postapokaliptičnom serijom: "Odlična je"

Screenshot: YouTube/Netflix

KORISNICI Facebooka, koji u grupi Netflix Bangers komentiraju filmove i serije dostupne na streaming servisu Netflix, složili su se da bi svi ljubitelji postapokaliptičnih filmova i serija trebali pogledati dansku seriju The Rain.

Serija The Rain počela se prikazivati 2018. godine i imala je tri sezone. Posljednja sezona izašla je u kolovozu 2020. godine. Tvorci serije su Jannik Tai Mosholt, Esben Toft Jacobsen i Christian Potalivo.

 

Serija prati brata i sestru iz Danske, Rasmusa i Simone Andersen, koje otac zatvori u bunkeru nakon što se u Skandinaviji pojavi smrtonosni virus nošen kišom. Nakon šest godina u bunkeru Rasmus i Simone pronalaze skupinu preživjelih s kojom kreću u potragu za svojim ocem.

Glavne uloge igraju Alba August, Lucas Lynggaard Tønnesen, Mikkel Følsgaard, Lukas Løkken, Jessica Dinnage, Sonny Lindberg i Angela Bundalovic.

Prva sezona ima najbolje ocjene

Obožavatelji su se složili da je prva sezona serije The Rain najbolja, a tome svjedoči i ocjena 82 posto od kritičara Rotten Tomatoesa.  

"Ako volite apokaliptične filmove i serije, vrijedi pogledati seriju The Rain na Netflixu", napisala je jedna korisnica Facebooka.

"Ovo je jedna od najboljih serija koje sam pogledala", "Prva sezona je odlična, druga sezona je dobra, treća sezona nije baš dobra", "Odlična je", "Žao mi je što je serija završila, bila je dobra", pišu ostali članovi grupe Netflix Bangers.

Pročitajte više