Korisnici Netflixa: Ovo je najgori film koji smo ikada gledali

Screenshot: Youtube

NOVA komedija redatelja Judda Apatowa stigla je na Netflix 1. travnja, a gledatelji su manje nego impresionirani.

U filmu o pandemiji pod nazivom The Bubble glume Karen Gillan, Leslie Mann, David Duchovny i Fred Armisen, a usredotočuje se na glumicu Carol Cobb koja je glumila u filmskoj franšizi Cliff Beasts. Iako je prethodno napustila franšizu kako bi se usredotočila na druge projekte, Cobb je ponovno namamljena u šesti nastavak, koji se snima usred pandemije. 

Cobb se pridružuje svojim kolegama iz glumačke ekipe u hotelu na engleskom selu kako bi provela nekoliko tjedana u karanteni prije nego što produkcija počne, ali cijela stvar na kraju postaje prožeta nezgodama.

 

The Bubble je na Netflix stigao 1. travnja i njegove kritike nisu osobito blistave. The Independent je rekao da je "mjestimično zabavan, ali uglavnom loš", dok ga je Hollywood Reporter označio kao "bolno nesmiješnu parodiju na film o pandemiji". No nisu samo kritičari ostali razočarani - gledatelji Netflixa također su iznijeli svoje mišljenje na društvenim mrežama i nisu se suzdržavali.

Gledatelji su ga popljuvali

"Najgori film s velikim proračunom ikada snimljen? The Bubble na Netflixu. Nikada nisam bio više ljutit zbog izgubljenog vremena!", "Jeste li ikada poželjeli imati više sati u danu? Gledajte The Bubble na Netflixu. Nekako uspijeva učiniti da se dva sata osjećaju kao četiri", "Ovo je komedija? Nisam se ni jednom nasmijao u prvih 30 minuta", kritizirali su film gledatelji.

Čini se da čak i redatelj Judd Apatow smatra da je The Bubble možda bio pogrešan potez. 

"Koronavirus jednostavno uništava pripovijedanje! Nitko ne želi gledati Idrisa Elbu kako radi novu sezonu Luthera u kojoj nosi masku. Ovo je naša noćna mora kao potrošača. Pa sam samo pomislio: ako to učinim, učinit ću to 100 posto. Budite dovoljno glupi da pokušate. Možda sam napravio nešto u čemu ljudi uživaju ili sam možda napravio strašnu pogrešku", rekao je za The Guardian.

Pročitajte više