Linda Hamilton će glumiti u jednoj od najpopularnijih Netflixovih serija

Foto: EPA

NETFLIX je službeno potvrdio da će se Linda Hamilton pridružiti glumačkoj postavi pete sezone Stranger Things. Detalji o njenom liku još nisu poznati, donosi Variety. 

Hamilton je najpoznatija po ulozi Sarah Connor u filmovima Terminator (1984.), Terminator 2: Judgement Day (1991.) i Terminator: Dark Fate (2019.). Osim toga, pojavila se i u filmovima Children of the Corn i televizijskoj seriji Beauty and the Beast, za koju je dobila nominacije za nagrade Emmy i Zlatni globus.

Stranger Things je trenutno druga najgledanija serija na Netflixu, odmah iza Squid Gamea, a Hamilton je samo jedna u nizu zvijezda iz 80-ih koje su imale priliku glumiti u popularnoj seriji. Osim nje tu je Winona Ryder, koju gledamo još od prve sezone, a pojavljivali su se i Matthew Modine, Sean Astin, Paul Reiser, Cary Elwes i Robert Englund.

U veljači 2022. godine je objavljeno da će Stranger Things završiti petom sezonom, ali još uvijek nije poznato kada će serija biti prikazana niti kada će početi snimanje.

Tvorci serije, braća Matt i Ross Duffer, izjavili su u svibnju ove godine da su počeli pisati scenarij za petu sezonu serije, ali s produkcijom neće početi sve dok traje štrajk Saveza američkih scenarista. "Nadamo se da će uskoro biti postignut dogovor tako da se svi možemo vratiti na posao", napisala su braća Duffer tada.

Pročitajte više